Lundegaardens


Lundegaardens is een klein bedrijf, gelegen op het prachtige eiland Sejerø in Denemarken.

De vrouw achter de prachtige collectie is Helle Nørrevang, geboren en getogen op het eiland.

Alle producten zijn geïnspireerd door de natuur van het eiland, van geurige rozenstruiken tot de wildwatermunt. Alles wordt geproduceerd in de kleine werkplaats van de boerderij, met handkracht, creativiteit, ecologie, grondstoffen van de beste kwaliteit en vanzelfsprekend met natuurlijke extracten.

Helle:
"Mijn hart is betrokken bij alles wat ik maak en ik doe altijd mijn best om ervoor te zorgen dat u als klant een product van de hoogste kwaliteit ontvangt.

Ik ben geregistreerd voor CPNP (Cosmetics Products Notification Portal) - wat een vereiste is voor alle cosmeticafabrikanten voordat je producten kunt verkopen. De EU heeft zeer strikte regels voor de verkoop van cosmeticaproducten. Alle producten, ingrediënten, enz. moeten in hun database worden ingevoerd, als zekerheid voor u als consument. Ik heb al mijn producten op veiligheid laten keuren door een apotheek.

Deze goedkeuring betekent "helaas" ook dat ik geen wildgeplukte bloemen / kruiden meer mag gebruiken, aangezien ik niet kan garanderen dat deze niet zijn blootgesteld aan pesticiden. Daarom gebruik ik nu een erkende leverancier die aan de gestelde eisen voldoet.

Ik focus me op het gebruik van zo eenvoudig mogelijke, recyclebare en milieuvriendelijke verpakkingen. Een aantal van mijn producten zijn eigenlijk geheel zonder verpakking of met slechts een enkel papieren lint eromheen. Crèmes en zalven worden afgevuld in glazen verpakkingen."