Hurra! Mijn eerste blog

 • Geplaatst op
 • Door Anna
 • 0

Hoe 2 van mijn grote passies, Scandinavië en retail gecombineerd zijn!

H U R R A !

 

In 2017 ben ik aan mijn grote droom begonnen: mijn eigen (online) winkel. Als kleindochter van een winkelier zat het retailen al van jongs af aan in mij. Zodra ik kon praten zat ik urenlang winkeltje te spelen en de kassa maakte overuren. Dat winkeltje spelen is nooit meer over gegaan.

 

Na mijn studie ben ik in de parfumerie gaan werken en daar is het echte avontuur begonnen. Na vele jaren zelf in de verkoop te hebben gewerkt, maakte ik de overstap naar coaching van medewerkers. Tot dat ik in 2016 tot het besef kwam dat ik het zelf adviseren en inkopen zo ontzettend miste. Met mijn voorliefde voor het Scandinavische leven, was de keuze snel gemaakt.

 

Al sinds mijn geboorte kom ik veel in Scandinavië. Met een tante die naar Noorwegen emigreerde in 1980 en een vader (architect) die voor zijn werk veel inspiratie uit het Hoge Noorden haalde, raakte ik op jonge leeftijd al geïnspireerd door het Scandinavische leven.

 

Het merk byPiippola was mijn eerste merk, prachtige handgemaakte woonaccessoires gemaakt van eeuwenoud Kelo hout afkomstig uit Fins Lapland. Al snel volgden meer Scandinavische schatten en inmiddels is mijn online winkel uitgegroeid tot een klein Scandinavisch warenhuis waar je alles vindt voor een Scandinavisch thuis.

 

Na 4 jaar is het tijd voor een nieuwe website met een nieuwe look!

 

Velkommen til Nordstil!

 

Lieve groet,

Anna

 

Reacties

 1. Louisa Rengers-Pleiter Louisa Rengers-Pleiter

  Ik ontdek net je blog ☺. Wat fijn dat we de passie voor Scandinavië delen en dat ik al zoveel moois bij je heb kunnen kopen. Vi ses!

 2. Rina Rina

  Leuk Anna!
  Mooi om het verhaal ‘er achter’ te lezen.
  Je website ziet er super uit en draait lekker snel! Top!
  Succes gewenst!! Stor klem.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.