Aya & Ida

AYA & IDA is een Deens familiebedrijf opgericht in 2018.

AYA & IDA zijn de namen van onze twee dochters. De hele gedachte achter AYA & IDA is om na te denken over onze dierbaren en de kansen of beperkingen die de volgende generaties zullen hebben als we onzorgvuldig doorgaan met consumeren.
Wij geloven dat een meer verantwoorde levensstijl alles en iedereen ten goede komt. Van onze buren en vrienden tot het land en de bronnen. We hebben alleen de juiste producten nodig.
We combineren design, functionaliteit en elegantie in producten die allemaal worden geassocieerd met een missie: de aarde verlichten van de overmatige hoeveelheid plastic afval, terwijl we een verschil maken voor de mensen die niet dezelfde kansen hebben als in Denemarken. 

WAT DOEN ONZE PRODUCTEN?

Het gaat niet alleen om het verlengen van de levenscyclus van de producten in uw huis en het verminderen van afval. Alle materialen in onze producten zijn gekozen om onze klant gezond te houden. Als consumenten en makers geloven we oprecht dat zelfs de kleinste veranderingen een grote impact kunnen hebben. (Ook al gaat het bijvoorbeeld om het kiezen van een echte drinkfles)
Het is onze filosofie dat de levenscyclus van een product niet lineair maar circulair moet zijn. Producten gemaakt van natuurlijke materialen kunnen een lange, functionele levensduur hebben en vervolgens terugkeren naar waar ze vandaan kwamen, in plaats van zich op te hopen op een stortplaats.

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen