Affari Of Sweden

 

Affari Of Sweden


In 1998 ontmoetten drie enthousiaste heren elkaar en startten Affari. Met de visie om de klant mooie dingen aan te bieden in spannende materialen en tegen een gunstige prijs, begonnen ze aan de reis.

De eerste producten waren kaarsen die met de hand werden gemaakt in een lokale fabriek. De kaarsenfabriek werd uiteindelijk onderdeel van Affari en tegenwoordig produceren we twee soorten kaarsen, de handgemaakte Coté Nord en de machinaal geperste Skylin-kaarsen. Het overige licht wordt grotendeels in Europa geproduceerd. Naast kaarsen bleef het assortiment groeien met schalen, kandelaars en lantaarns - de meeste van de beste in huisdecoratie. Tegenwoordig worden we beschouwd als een van de grootste groothandelaren in woninginrichting in Zweden.

Op ons hoofdkantoor in Osby zijn ongeveer 40 medewerkers werkzaam. In Osby vindt u ook ons ​​magazijn, lichte productie en 300 m² showroom.

Welkom in de wereld van Affari! Met ons brede assortiment hopen we dat u vindt wat u nodig heeft om het leven een gouden randje te geven.